Doorgaan naar hoofdcontent

Let's get naked!

42.       Het Urban Decay Naked palette aanschaffen.

Een van de dingen die op mijn wishlist stond, was het Urban Decay Naked palette.
Wat? Ja, simpel gezegd een doos met verschillende kleuren oogschaduw met vooral neutrale tinten van het make-up merk Urban Decay. Ik geef het toe, ik ben een beetje een make-up junkie geworden. Ik weet niet waarom, maar volgens mij is het vooral ontstaan na mijn reis aan Australië en dan vooral na onze trip aan Melbourne. De mensen daar lopen er zo mooi bij, zo hip, goed gekleed en super verzorgd! Ik was helemaal onder de indruk van het hoge beauty-gehalte daar. Sindsdien heb ik ook een foundation aan mijn stash toegevoegd en kijk ik nog vaker op de beautyblogs die ik daarvoor ook al regelmatig volgde.

Urban Decay is een merk dat oorspronkelijk uit de VS komt. Het staat vooral bekend om de goed gepigmenteerde oogschaduws en de kleurrijke en vrolijke uitstraling. Op het www was een grote hype ontstaan rond het Naked palette. Dit palette scheen zó goed te zijn en gewild, dat het binnen no time nergens meer te verkrijgen was. Op ebay werden ze nog wel schaars verkocht voor torenhoge prijzen, maar daar wilde ik me niet aan ten prooi laten vallen. Gelukkig heb ik een vent thuis zitten die af en toe voor zijn werk naar buiten moet en dit keer kon hij naar San Fransisco! Deze kans liet ik natuurlijk niet onbenut en direct gaf ik hem mijn boodschappenlijstje met beauty items mee. 
Helaas... ook al kon hij me bij terugkomst verblijden met de mooiste producten van Victoria's Secret en een ander palette van Urban Decay (The Book of Shadows, ook prachtig trouwens), het Naked Palette was ook dáár uitverkocht.

Flash forward naar een aantal maanden later, in Nederland. Het grote nieuws bereikt ons dat de Sephora (soort van Douglas maar dan in de V&D) het merk Urban Decay gaat verkopen! Na een rondje van vreugde om de tafel, rende ik zo snel mogelijk naar de Vroom en Dreesman om daar mijn geliefde paletje te bemachtigen! En ja hoor, het lukte zowaar!
Dus, nu ben ik de trotse bezitter van dit kwalitatief hoogwaardige product, ha! 

Wat is er zo goed aan?
1. Het is van Urban Decay equals übergoede make-up kwaliteit.
2. Het zijn allemaal neutrale kleuren die je echt overal mee kunt combineren.
3. Je hebt maar heel weinig van het product nodig om veel kleur te krijgen (= goede pigmentatie)
4. Er zit de Urban Decay Primer Potion in, wat betekent dat er een oogschaduwbasis bij zit waarmee je oogschaduw de hele dag blijft zitten.
5. Ook zit hier een erg goede oogschaduwkwast bij, met stevige haartjes, die vooral goed werkt bij de oogschaduw met meer glitters; blijft veel beter zitten en valt niet van je kwast.
7. Hoe cool is het als je oogschaduwkleuren sin, creep en gun metal noemt?
6. Kijk maar naar de foto's van het palette en bijbehorende swatches en je zult overtuigd zijn!

Ok, tot zover de eerste les van mijn basiscursus make-up in de categorie oogschaduws.
Ja, mijn passie is beauty en dit is een onderdeel van mij, just live with it! ;) 

Ik weet dat velen van jullie je geen voorstelling kunnen maken van mijn grote vreugde om dit product en dit verhaal misschien met open mond aan het lezen zijn. Daarom wil ik jullie de visuele bewijsstukken niet onthouden, zodat ook jullie kunnen genieten van mijn aankoop! 

Reacties

 1. Wow! Ziet er goed uit!! Nu nog kijken hoe het op je gezicht staat, maar jou kennende komt dat wel goed! Ben blij dat je na al die moeite je favo product hebt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is prachtig!!
  Had em zelf ook al gespot, maar ik ben meer van de 2 minuten voor de spiegel anders word ik ongeduldig :P
  Heb wel laatst die nieuwe smokey-eye 2in1 pencil gehaald.
  Je zou zeggen easy-peasy, maar het vergt toch nog wat, vooral omdat het geen poeder is maar "vloeibaar"

  Werkelijk een prachtig product Janne, veel plezier ervan he!

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, ik heb ook een palet gekocht! Ik ben zooo ontzettend blij met die primer. Het is echt een life-changer. Normaal gaat de oogschaduw altijd in randjes zitten, maar deze zit aan het einde van de dag: PERFECT. Ik heb nog 2 palets erbij gekocht. 1 voor m'n zus in Spanje en 1 voor mijn moeder! :) Grappig dat je ook van die beautyblogs 'volgt'. Het is aan de ene kant wat oppervlakkig, maar tegelijkertijd heel handig als je wil weten of een product ECHT goed is. Bytheway, heb je ook die 5 in 1 pallets gezien van Sephora? Jammerdebammer dat die uitverkocht zijn in NL.
  Anyway, veel plezier met de naked palette !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

I believe in... Audrey Hepburn

73.       Alle films met Audrey Hepburn kijken (2/29).

In mijn to-do lijst heb ik opgenomen dat ik alle films van Audrey Hepburn wil zien. Ik denk dat de meesten wel weten wie zij was, maar voor de enkelen die haar nog niet kennen, hier een korte beschrijving.
Audrey was een Nederlands-Britse filmster in de jaren '50 en '60 die vooral romantische films maakte. Het was in de tijd van de zwart-wit films en ze was een groot icoon destijds. Vooral op beauty- en fashiongebied. Dit is ze voor velen nu nog steeds. Zo ook voor mij.
Ik vind haar echt een klassieke schoonheid die naast door haar looks ook een grote indruk achterlaat door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze is iemand die vooral rollen speelt van onafhankelijke, sterke, maar echt vrouwelijke vrouwen. Ze weet wat ze wil en ook hoe ze dat kan krijgen en vaak gebruikt ze mannen om gedaan te krijgen wat ze wil. Ze windt ze zo om haar vinger door haar ietwat naïeve, maar positieve en vrolijke voorkomen. Ze heeft ook iets mys…

Minimalisme - deel 1

De laatste jaren is er een trend gaande in de online community: minimalisme. Het wordt gezien als een lifestyle, maar veel mensen pikken er stukjes en beetjes uit, zodat ze hun leven wat simpeler kunnen maken en meer rust kunnen ervaren. Zelf ben ik super geïnteresseerd in minimalisme. Ik lees er veel blogs over en kijk tientallen video's op Youtube over het onderwerp.

Ik zou mezelf geen 'echte' minimalist noemen, maar aan de andere kant, er zijn vele vormen en gradaties. Van een alleen maar wit met zwarte inrichting, een capsule wardrobe en het tellen van al je bezittingen tot 'gewoon' minder spullen kopen en je leven simpel houden; het kan allemaal.


Omdat ik al sinds ik op mezelf woon moeite heb met het ordelijk en schoon houden van mijn huis, ben ik altijd al op zoek geweest naar manieren om dit goed onder de knie te krijgen. Ooit begon ik met Flylady, een Amerikaanse vrouw die een hele strategie heeft met schema's om je huis spic en span te krijgen en te h…

Filmrecensie Captain Fantastic

Een uur geleden zat ik nog in de bioscoop, bij theater Springhaver in Utrecht. Samen met een vriendin keek ik naar de film Captain Fantastic. Beide hebben we een Cinevillepas aangeschaft, waardoor we 'gratis' naar de film kunnen in het filmhuis.
Ja, ik weet het. Ik heb ook al de museumkaart, waarom nog zo'n pas? Nou, kijk naar buiten. Wil je nog beter weer om een filmpje te pakken? Ik weet zeker dat ik er veel gebruik van ga maken. Bovendien kunnen we én vaker samen gaan, omdat we allebei zo'n pas hebben, én ik kan vaker in mijn uppie naar de bios. Dat is echt iets wat ik iedereen kan aanraden. Daar heb ik het nog wel een andere keer over.


Maar goed, we gingen dus naar Captain Fantastic. Ik had eerst al een beschrijving gelezen over de film en het leek me een goed plot. Een vader (Viggo Mortensen) voedt zijn 6 kinderen op in de natuur, buiten de maatschappij. Natuurlijk stuiten ze op problemen, maar ik ga niet verklappen wat er verder gebeurt. Helaas was mijn beleving…