Doorgaan naar hoofdcontent

Let's get naked!

42.       Het Urban Decay Naked palette aanschaffen.

Een van de dingen die op mijn wishlist stond, was het Urban Decay Naked palette.
Wat? Ja, simpel gezegd een doos met verschillende kleuren oogschaduw met vooral neutrale tinten van het make-up merk Urban Decay. Ik geef het toe, ik ben een beetje een make-up junkie geworden. Ik weet niet waarom, maar volgens mij is het vooral ontstaan na mijn reis aan Australië en dan vooral na onze trip aan Melbourne. De mensen daar lopen er zo mooi bij, zo hip, goed gekleed en super verzorgd! Ik was helemaal onder de indruk van het hoge beauty-gehalte daar. Sindsdien heb ik ook een foundation aan mijn stash toegevoegd en kijk ik nog vaker op de beautyblogs die ik daarvoor ook al regelmatig volgde.

Urban Decay is een merk dat oorspronkelijk uit de VS komt. Het staat vooral bekend om de goed gepigmenteerde oogschaduws en de kleurrijke en vrolijke uitstraling. Op het www was een grote hype ontstaan rond het Naked palette. Dit palette scheen zó goed te zijn en gewild, dat het binnen no time nergens meer te verkrijgen was. Op ebay werden ze nog wel schaars verkocht voor torenhoge prijzen, maar daar wilde ik me niet aan ten prooi laten vallen. Gelukkig heb ik een vent thuis zitten die af en toe voor zijn werk naar buiten moet en dit keer kon hij naar San Fransisco! Deze kans liet ik natuurlijk niet onbenut en direct gaf ik hem mijn boodschappenlijstje met beauty items mee. 
Helaas... ook al kon hij me bij terugkomst verblijden met de mooiste producten van Victoria's Secret en een ander palette van Urban Decay (The Book of Shadows, ook prachtig trouwens), het Naked Palette was ook dáár uitverkocht.

Flash forward naar een aantal maanden later, in Nederland. Het grote nieuws bereikt ons dat de Sephora (soort van Douglas maar dan in de V&D) het merk Urban Decay gaat verkopen! Na een rondje van vreugde om de tafel, rende ik zo snel mogelijk naar de Vroom en Dreesman om daar mijn geliefde paletje te bemachtigen! En ja hoor, het lukte zowaar!
Dus, nu ben ik de trotse bezitter van dit kwalitatief hoogwaardige product, ha! 

Wat is er zo goed aan?
1. Het is van Urban Decay equals übergoede make-up kwaliteit.
2. Het zijn allemaal neutrale kleuren die je echt overal mee kunt combineren.
3. Je hebt maar heel weinig van het product nodig om veel kleur te krijgen (= goede pigmentatie)
4. Er zit de Urban Decay Primer Potion in, wat betekent dat er een oogschaduwbasis bij zit waarmee je oogschaduw de hele dag blijft zitten.
5. Ook zit hier een erg goede oogschaduwkwast bij, met stevige haartjes, die vooral goed werkt bij de oogschaduw met meer glitters; blijft veel beter zitten en valt niet van je kwast.
7. Hoe cool is het als je oogschaduwkleuren sin, creep en gun metal noemt?
6. Kijk maar naar de foto's van het palette en bijbehorende swatches en je zult overtuigd zijn!

Ok, tot zover de eerste les van mijn basiscursus make-up in de categorie oogschaduws.
Ja, mijn passie is beauty en dit is een onderdeel van mij, just live with it! ;) 

Ik weet dat velen van jullie je geen voorstelling kunnen maken van mijn grote vreugde om dit product en dit verhaal misschien met open mond aan het lezen zijn. Daarom wil ik jullie de visuele bewijsstukken niet onthouden, zodat ook jullie kunnen genieten van mijn aankoop! 

Reacties

 1. Wow! Ziet er goed uit!! Nu nog kijken hoe het op je gezicht staat, maar jou kennende komt dat wel goed! Ben blij dat je na al die moeite je favo product hebt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is prachtig!!
  Had em zelf ook al gespot, maar ik ben meer van de 2 minuten voor de spiegel anders word ik ongeduldig :P
  Heb wel laatst die nieuwe smokey-eye 2in1 pencil gehaald.
  Je zou zeggen easy-peasy, maar het vergt toch nog wat, vooral omdat het geen poeder is maar "vloeibaar"

  Werkelijk een prachtig product Janne, veel plezier ervan he!

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, ik heb ook een palet gekocht! Ik ben zooo ontzettend blij met die primer. Het is echt een life-changer. Normaal gaat de oogschaduw altijd in randjes zitten, maar deze zit aan het einde van de dag: PERFECT. Ik heb nog 2 palets erbij gekocht. 1 voor m'n zus in Spanje en 1 voor mijn moeder! :) Grappig dat je ook van die beautyblogs 'volgt'. Het is aan de ene kant wat oppervlakkig, maar tegelijkertijd heel handig als je wil weten of een product ECHT goed is. Bytheway, heb je ook die 5 in 1 pallets gezien van Sephora? Jammerdebammer dat die uitverkocht zijn in NL.
  Anyway, veel plezier met de naked palette !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

I believe in... Audrey Hepburn

73.       Alle films met Audrey Hepburn kijken (2/29).

In mijn to-do lijst heb ik opgenomen dat ik alle films van Audrey Hepburn wil zien. Ik denk dat de meesten wel weten wie zij was, maar voor de enkelen die haar nog niet kennen, hier een korte beschrijving.
Audrey was een Nederlands-Britse filmster in de jaren '50 en '60 die vooral romantische films maakte. Het was in de tijd van de zwart-wit films en ze was een groot icoon destijds. Vooral op beauty- en fashiongebied. Dit is ze voor velen nu nog steeds. Zo ook voor mij.
Ik vind haar echt een klassieke schoonheid die naast door haar looks ook een grote indruk achterlaat door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze is iemand die vooral rollen speelt van onafhankelijke, sterke, maar echt vrouwelijke vrouwen. Ze weet wat ze wil en ook hoe ze dat kan krijgen en vaak gebruikt ze mannen om gedaan te krijgen wat ze wil. Ze windt ze zo om haar vinger door haar ietwat naïeve, maar positieve en vrolijke voorkomen. Ze heeft ook iets mys…

All by myself: alleen leuke dingen doen

Voor de tweede dag op rij ging ik vandaag naar de bioscoop. Weer Springhaver, dit keer alleen. Wat houdt me tegen? Ik heb een vrije dag, geen afspraken gepland, een Cinevillepas, alle ingrediënten zijn aanwezig. Volgens mij is dit al zeker de derde keer dat ik alleen naar de bios ga, en dat bevalt me goed.

Ik was trouwens in het begin helemaal alleen, maar daarna kwamen er nog twee mensen in hun uppie de bios in. Zo vreemd is het tegenwoordig niet om dit soort dingen alleen te doen. Sterker nog; het lijkt wel een rage te worden. Menig vriendin heeft het erover: "Ik ben dit weekend alleen in een café koffie gaan drinken", "Voor we samen gaan eten, ga ik vast alleen in het restaurant zitten. Ja, wel met een boek hoor", "Ik heb een vakantie geboekt naar Tenerife, alleen."
Allemaal voorbeelden van dames die ook plezier willen hebben, zonder genoodzaakt te zijn gezelschap op te trommelen.

In het begin is het ongemakkelijk, maar daarna voelt het als een overwi…

Life update

Meer dan een jaar geleden.
Hoe kan het dat ik een jaar niets heb gepost?
Het gekke is, dat ik er heel veel aan heb gedacht. Ik heb onderwerpen bedacht, lijstjes gemaakt, nagedacht over wanneer ik tijd kan maken om te schrijven. En in de tussentijd gebeurde er niets concreet. Oh well..

Wat is er wel gebeurd?
In de tussentijd ben ik weer geswitcht van baan. Sinds mei werk ik als psycholoog in de verslavingszorg. Bevalt heel goed. Nog steeds freelance gesprekken ernaast. Al realiseer ik me nu dat ik nooit veel heb verteld over mijn privéleven. Misschien dat dat gaat veranderen hier.

Ondertussen ben ik twee keer lang op vakantie geweest: Mauritius en Sicilië. Over beiden was ik van plan te bloggen..

Nog steeds woon ik happily samen met mijn vriend in Utrecht. Doe ik gezellige dingen met vriendinnen en dans ik elke week 3 à 4 keer salsa en bachata (en af en toe een kizomba dansje).

Kortom, life goes on.

Laat ik dit stukje kort houden, om de drempel laag te houden, en om mezelf weer een ki…