zondag 24 juli 2011

5 ingrediënten voor een perfecte lunch

95.       Vijf nieuwe lunchtentjes vinden in mijn stad (3/5).5 ingrediënten voor een perfecte lunch: 
1. zon 
2. goed uitzicht 
3. goed gezelschap
4. vriendelijke bediening 
5. een lekkere zalmtoast

Ik weet dat ik al lang 5 nieuwe lunchtentjes heb ontdekt, want ik ga minimaal 1x per maand ergens lunchen en probeer altijd wat nieuws uit, maar het is er nog niet van gekomen om alles online te gooien. Vandaar weer een review erbij vandaag!
Ik moet zeggen dat het al een tijdje geleden is dat ik deze lunch heb gehad, namelijk in maart, dus mijn accuraatheid zal niet heel erg groot zijn. Desalniettemin heb ik nog wel wat te zeggen over 'Orloff'.

Bij Orloff kun je ontbijten, lunchen, dineren en borrelen op het Wed, één van de populairste en mooiste horecapleintjes die Utrecht te bieden heeft. Het was een ongelooflijk mooie zondagmiddag in maart en nog ter ere van mijn verjaardag ging ik met een vriendin uit lunchen. Je moet geluk hebben om een plekje te bemachtigen pal in de zon, maar die dag hadden wij dat! We hebben wel 3 uur in de volle zon gezeten (gelukkig had ik mijn sunblock bij me..).Maar goed, het eten. Ik had een heerlijke tosti besteld. Met zalm. De mensen die wel eens vaker met mij uit eten zijn geweest, weten dat zalm echt één van mijn favoriete 'safe choices' is. Eigenlijk is zalm altijd goed. Zeker gerookte zalm. Maar een tosti met zalm, dat had ik nog niet eerder geprobeerd en ook dit smaakte me erg goed.

Verder biedt Orloff veel lekkere klassiekers, maar heeft daarnaast niet erg veel bijzondere lunchgerechten op het menu staan. Wat ook eigenlijk helemaal niet zo erg is, want genieten doe je als vanzelf als je op een zonovergoten plekje je kunt vergapen aan de voorbijgaande fietsers en wandelaars.
Als het personeel je dan ook nog op je wenken komt bedienen, zeg ik; geslaagde lunch!

2 opmerkingen:

  1. Ook nog nooit gezeten, maar wat een geluk dat je in maart zulk lekker weer had dan! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja toen was het nog lekker weer! Al is het vandaag ook niet slecht.. maar dat is logisch op mijn eerste werkdag na mijn vakantie :P

    BeantwoordenVerwijderen