donderdag 10 februari 2011

The Secret Love Paradiso

14.       Drie keer een concert bezoeken, waarvan minimaal eentje van een grote buitenlandse artiest of band (1/3).

Vorige week was ik samen met vriendin P. naar een concert in de poptempel van Nederland.
De hoofdact was Lola Kite, een band waar ik nog nooit van had gehoord. Ok, dus geen 'grote buitenlandse artiest of band'. Maar het was gaaf!! Echt, het kleine zaaltje van Paradiso stond helemaal op zijn kop. Er waren nog twee andere bands, waarvan ik de naam niet eens meer weet, en die op mij ook niet zo veel indruk maakten (blijkbaar..), maar voor Lola Kite loop ik warm. De muziek wordt beschreven als nederpop en indietronica (schiet mij maar lek).
Geef het beestje een naampje, het beestje rockt in ieder geval! De 3 mannen switchen zonder blikken of blozen van plekken en instrumenten en hebben massa's energie! Buiten dat ik de zanger erg cool vind, is de combi van gitaren en electro-geluidjes erg aangenaam en dansbaar.

Ik heb zelfs een cd van ze gekocht en dat heet wat. Volgens mij bestaat mijn cd collectie uit pakweg 30 cd's, waarvan onder andere 20 gekopieerde cd's met trance-rommel, No Mercy, Hitzone 7 en Ricky Martin. Uhuh.. lang geen platen meer gekocht dus.
Als dit jullie nog niet heeft overtuigd, ga dan met me mee op 7 april, want dan staat het 3-koppige bandje met hun show 'The Secret Love Parade' in ons aller EKKO. Gaat dat zien!
3 opmerkingen:

 1. Wat schrijf je toch ontzettend leuk! Enthousiast en fris!
  Leuk dat je het zo leuk ook hebt gehad :)
  Stuur je mij even een lijstje door met cadeautips voor je verjaardag ;)

  love love!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!!!
  Alleen maar de naam The Secret Love Parade, was naam van het eerste bandje, dat meiden trio ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Anoniem,

  Ben jij Petra of ben je iemand anders die er ook is geweest? Het leek alsof het ook de naam van het hele concert was, maar misschien heb je gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen