dinsdag 18 januari 2011

Ibuprofen my friend

53.       Door het dragen van een beugel een mooi gebit krijgen.

Vandaag was ik erg blij met de roze smarties. Gisteren liep alles wel gesmeerd en ik had al voorbereidingen getroffen op de eventuele pijn die gepaard zou gaan met de beugel; vla in huis, zachte bolletjes en een voorraadje ibu's dus. Die laatste had ik zeker nodig! Vanmorgen wilde ik een hap zetten in mijn lekkere zachte bruine bolletje met boterhamworst, en dat deed ik dan ook. Maar het was alles behalve aangenaam! Ik voelde een pijn op komen zetten en ik heb dit nog nooit gehad, maar ineens rende ik naar boven om de pijnstillers te pakken. Na nog een (vergeefse) poging om een hap te nemen, ben ik toch maar overgestapt op een schaaltje vla. Ach ja, vla is ook lekker.
Het pilletje begon na een tijdje te werken maar aan het eind van de middag moest ik de volgende toch weer nemen. Wel heb ik lekker een tomatensoepje gegeten en aansluitend een lekker zacht makreeltje.
Het beugelleven heeft dus ook zo zijn voordelen.

29.       Bij elke verjaardag/samenwonen/trouwen/geboorte/ enz. een kaartje sturen.

Vandaag heb ik mijn oma een kaartje gestuurd voor haar verjaardag en om haar sterkte te wensen nu mijn opa er niet meer is. En A. jouw kaartje ligt ook al klaar voor verzending :P Dus hier ben ik ook al mee bezig en deze kan schuin gedrukt.

4.         Mijn ervaringen met de doelen in een blog zetten.

Trouwens, ik denk dat ik nu ook wel bovenstaand doel schuin gedrukt kan maken, omdat ik al aardig bezig ben om mijn ervaringen te delen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen