zondag 30 januari 2011

Drie updates

64.       Elke dag dat ik mijn nagellak er niet afhaal als het gechipt is, een euro in de spaarpot doen.
Ok, ik ben betrapt.
Mijn nagellak zit er nu al 3 dagen op, terwijl bij een aantal nagels de lak er al af aan het gaan is. Ik vind dat er echt heel onverzorgd uit zien. Dus om te voorkomen dat het vaak gebeurt, moet ik gewoon een euro per dag in Johan doen. Ik ga het er vandaag afhalen, dus dan is het 3 euro.

65.       Wanneer ik mijn make-up er ’s avonds niet af haal; een euro in de spaarpot doen.
Gisterenavond heb ik ook verzuimd mijn make-up eraf te halen, foei! Na die lange Martin Scorsese film was ik zo moe dat ik niet meer de moeite heb genomen. Dus, nog een euro erbij!

44.       Mijn nagellak stash uitbreiden met 1 flesje per 2 à 3 maanden.
Maarr.. ik heb wel twee nieuwe nagellakjes erbij! Toen my boy uit Amerika terug kwam van zijn werktripje heeft hij twee mooie exemplaren voor me meegenomen.


Van OPI de 'I pink I love you', een hele mooie zachtroze lak, met een paarse paarelmoeren glans er doorheen.
En van Essie de 'Lilacism'. Een erg mooie lavendelpaarse kleur.

De eerste heb ik nu dus nog op mijn nagels en bleek erg lang goed zitten. Op een aantal van mijn nagels is de lak nog intact, terwijl ik geen topcoat heb gebruikt en ik hem nu al een week draag. De tweede ga ik dus vandaag dragen en zal ik nog gaan uittesten.

2 opmerkingen:

  1. Mooie nagellak hoor! Wat heb jij toch een lief mannetje. Ben benieuwd hoeveel geld deze nagellak jou gaat opleveren!! Als het goede nagellak is niet zoveel, haha ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. :D Ja ik ben ook heel blij dat hij ze mee heeft genomen! Ik ben ook benieuwd hoe lang ze zullen blijven zitten, maar ik zal er nog een keer een update over maken.

    BeantwoordenVerwijderen