zondag 30 januari 2011

Eten en genieten

95.       Vijf nieuwe lunchtentjes vinden in mijn stad (1/5).

Afgelopen woensdag ben ik de stad in gegaan met een vriendin om lekker te lunchen. Het is één van mijn favoriete bezigheden die ik met vriendinnen heb; in de stad in een gezellig tentje iets lekkers eten! Ik hou heel erg van lekker eten en ook van nieuwe spots in de stad vinden. Laat dit nou net één van mijn doelen zijn..

Op internet ging ik op zoek naar iets nieuws en ik vond uiteindelijk Seven2Seven in de Zadelstraat. Eenmaal daar aangekomen, konden we het maar niet vinden. Bij nummer 10 was een heel ander restaurantje; Eetwinkel Geniet. Daar zijn we naar binnen gegaan en hebben we alsnog heerlijk gegeten!Er stonden heerlijke broodjes op de kaart, maar helaas wist de serveerster mij te vertellen dat deze allemaal hard waren en op dat moment kon mijn mond (plus beugel) dat nog niet aan.. Dus heb ik een lekkere 'salade met lauwwarme tonijn met dressing van bosui en witte balsamico' genomen :). Mijn vriendin heeft genoten van de 'bruchetta met tomaat, knoflook en basilicum'.
Het smaakte ons heel erg goed en dit is zeker een plek waar ik nog een keer zal komen, al is het alleen maar om de broodjes nog een keer uit te proberen!
Omdat het bloggen met foto's nog niet helemaal in mijn systeem zit, heb ik pas foto's genomen toen ik al was begonnen met eten, haha! Maar evengoed kan ik nog een impressie geven.

Hmm, heerlijke tonijn!
                                          

Bruchetta
                                          

Bordje leeg, op de (voor mij te harde) stokbroodjes na..


   In de eetwinkel kun je ook lekkernijen kopen om thuis te verorberen

          
Lekker relaxed een tijdschriftje lezen is er ook mogelijk


 Het interieur (voor zover ik dat met mijn camera dat kon vastleggen)

                                        


 Wc in de kelder
                                          

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen