vrijdag 30 september 2011

Pink Ribbon Team

Morgen is het zover: de maand die in het teken staat van borstkanker is dan geopend.
Ik vind het zo goed dat er zoveel aandacht aan besteed wordt tegenwoordig! Dit jaar ga ik me voor het eerst zelf actief inzetten voor Pink Ribbon. 

Op zaterdag 15 oktober ga ik 20 km wandelen door Amersfoort en omringende bossen om geld te scoren voor deze sublieme stichting. Dit doe ik samen met 4 vriendinnetjes die met me mee gaan lopen voor dit goede doel. Meerderen van ons hebben in onze directe omgeving te maken met mensen die aan de ziekte borstkanker lijden. Dat maakt de betrokkenheid natuurlijk extra groot! 
We zijn het al een paar maanden van plan en hebben al heel wat trainingsuurtjes achter de rug. Zo zijn we in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug gaan wandelen en hebben we al heel wat routes van internet geplukt om maar goed voorbereid te zijn op de sponsorloop. Want wandelen kan iedereen wel, maar 20 km is niet niks.

Verder ben ik al een tijd bezig om via een sponsorformulier donaties te verkrijgen en heb ik mensen geattendeerd op de website waar onze deelnemerspagina staat. 
Daar kun je ons team leren kennen en van ons een persoonlijke motivatie lezen. Ook kun je daar via een knop sponsoren door via een eenmalige machtiging een bedrag te doneren.
Ik zal de link hier ook even vermelden:

Daarnaast heb ik om de naamsbekendheid te vergroten een heuse twitteraccount aangemaakt. Jaja, social media wordt zwaar onderschat en bij veel mensen van mijn leeftijd of ouder is het het ondergeschoven kindje. Maar echt, het werkt! Je hoeft zelf niet geregistreerd te zijn om ons te kunnen volgen. Ga eenvoudigweg naar twitter.com en zoek op @PinkRibbonTeam. Het account is net geopend, maar op de dag zelf gaan we jullie zeker weten op de hoogte houden van onze vorderingen met exclusieve foto's! Dus volg ons avontuur en nog belangrijker; steun ons zodat we echt wat kunnen bijdragen aan de strijd tegen borstkanker!

P.S.: Enne.. dit is dan misschien niet een van mijn 101 doelen, maar misschien nog wel het belangrijkste doel wat ik ga behalen van allemaal!

1 opmerking:

  1. Dankjewel voor al je inzet voor stichting Pink Ribbon. Je kunt ons ook op Twitter volgen! via http://www.twitter.com/pinkribbon_nl
    Groetjes, Pink Ribbon

    BeantwoordenVerwijderen