vrijdag 22 april 2011

Kwart eeuw feest

38.       Een groot feest geven voor mijn 25e verjaardag


Mijn persoontje is sinds 21 maart al een kwart eeuw hier op aarde. Dat moest gevierd worden op 19 maart j.l. en wel in café Hemingway. Het stond al weken gepland, zelfs toen ik deze doelen formuleerde, wist ik al dat ik mijn verjaardag dit keer niet zoals gebruikelijk wilde vieren. Daarom had ik de cafébaas ingelicht en een hoekje aldaar gereserveerd voor mijn geliefde gasten. Ideaal, je hoeft zelf niet met kratjes bier en flessen drank te sjouwen en ook het dilemma van chips en kaas of eigengemaakt gelikt fingerfood bleef mij gespaard. Wel had ik een constructie bedacht waardoor ik verzekerd was van een 26e levensjaar waarin ik niet op krediet zou hoeven leven. Uit mijn 'kantoorvakhandel-tijd' wist ik nog dat bonnetjes heel makkelijk te verkrijgen zijn. Ik kon dan ook aan ieder een consumptiebon overhandigen en de barman wist wat hem te doen stond.

Uiteraard is een feest niet compleet zonder nieuwe outfit, waarmee ik ook meteen de doelen 46 en 48 heb gerealiseerd, maar daarover een andere keer. Ik was in ieder geval het stralende middelpunt, want ik voelde me goed zo met mijn vrienden om me heen in een mooi strak jurkje en een lekker wijntje!
Voor mij was het feest dan ook zeker meer dan geslaagd! Uiteindelijk is het niet zo groots geweest als ik wellicht eerder voor ogen had, maar gezellig was het des te meer! Ik vind het altijd een kunst om iedereen goed te spreken, omdat je je aandacht over alle leuke mensen moet verdelen, maar ik denk dat dit wel redelijk is gelukt. Ik wordt tenslotte maar één keer 25 en zelf heb ik er met volle teugen van genoten, dankzij het levendige gezelschap om me heen!

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad!! Ik vond het ook een heel geslaagd feestje :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey bedankt voor je reactie. Hoe gaat het met je 101 doelen? Het is mei...dus tijd voor een volgend doel!;) Maar volgens mij loop je nog op schema want je hebt 2 jaar ervoor toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey MJC!

  Leuk dat je reageert! Het gaat goed met mijn doelen, alleen wat minder met het updaten daarvan hier op de blog.. Ik loop namelijk enorm achter daarmee, maar daar gaat binnenkort weer iets aan veranderen! Ik heb er inderdaad 2 jaar en 8 maanden voor ongeveer, dus er zullen vast wel doelen gehaald worden :)
  Hoe is het met jouw bedrijf?

  BeantwoordenVerwijderen