Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD (Outfit Of The Day)

89. Twee weken lang elke dag een outfitpost met foto's van mezelf maken.

Voordat ik aan dit doel begon, vroeg ik me af of dit niet te persoonlijk was om online te gooien. Ik bedoel, er zijn natuurlijk honderden meiden in Nederland die outfitposts op het net zetten, maar die noemen zichzelf ook 'fashionblogger' en willen daarmee bekend worden. Dat is niet echt waar ik naar streef, haha!

Daarom bedacht ik me, ik ga mijn outfits posten, maar mijn hoofd niet fotograferen. Daarnaast heb ik niet elke dag een post geplaatst, maar heb ik het van een week samengenomen.
Ook ben ik geen goede fotograaf en heb ik een hele simpele camera. Ik doe het puur voor het doel, om aan jullie te laten zien wat ik zoal aantrek. 
Let vooral niet op de rekwisieten/lelijke voor- en achtergrond, want ik heb daar totaal geen moeite in gestoken. Elke ochtend heb ik gewoon een foto in de spiegel gemaakt, waarin ik hoopte dat alles er een beetje duidelijk op stond. 
Zojuist heb ik nog 3 outfits gefotografeerd die ik was vergeten, zodat jullie wel een compleet beeld hebben. En er is een bonusfoto, omdat mijn outfit van koninginnenacht er ook nog bij staat.
Ik heb voor de maand mei gekozen omdat ik denk daarin redelijk wat variatie te kunnen aanbrengen, vanwege het wisselende maar vaak toch mooie weer. De afgelopen week is het niet zo spectaculair geweest, dus veel jasjes en lange mouwen.

Anyway: ik laat jullie zelf oordelen. Hier komt 'ie!

Koninginnenacht 29 april
What I'm wearing:
Jasje: Supertrash
Topje: Ladarh (Australië)
Broek: H&M
Laarsjes: Dolcis


Dinsdag 1 mei
What I'm wearing:
Shirt: American Eagle Outfitters
Broek: Gap (Parijs)
Sjaal: Bijoux Brigitte
Laarsjes: Dolcis


Woensdag 2 mei
What I'm wearing:
Jasje: Ludmilla (Parijs)
Shirt: Forecast
Broek: New Yorker
Laarsjes: Dolcis


Donderdag 3 mei
What I'm wearing:
Jasje: Vero Moda
Jurkje: H&M
Maillot: BoA
Laarsjes: Dolcis


Vrijdag 4 mei
What I'm wearing:
Giletje: New Yorker
Shirt: Ichi
Broek: H&M
Riem: Pieces
Laarsjes: Dolcis


Vrijdag 4 mei, uitgaan
What I'm wearing:
Shirt: Mango
Broek: H&M
Riem: Pieces
Laarsjes: Dolcis
Zaterdag 5 mei
What I'm wearing:
Jasje: Promod (Parijs)
Shirt: Denim Co.
Tregging: H&M
Pumps: Shick by Dolcis


Zondag 6 mei
What I'm wearing:
Jasje: Promod (Parijs)
Shirt: Mango
Topje: Fransa
Tregging: H&M
Laarzen: Tango


Maandag 7 mei
What I'm wearing:
Jasje: Mexx
Shirt: Zara
Broek: H&M
Laarsjes: Dolcis


En wat vinden jullie ervan? Kan het ermee door? 
Vind het wel grappig om zo mijn kledingstijl te laten zien aan jullie. Al is het natuurlijk wel maar van 1 week. Ik dacht eerst dat het doel was om dit een maand lang te doen, maar toen zag ik net dat het maar 2 weken is. Als het heel goed bevalt - en jullie ook - kan ik altijd nog langer doorgaan.

Reacties

  1. Leuke outfits heb je! Ik zou ze een voor een ook zelf allemaal kunnen dragen en sommige dingen heb ik wel iets soortgelijks van in de kast hangen/liggen/gepropt haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks! Leuk om zo eens in de kledingkast van een ander te kijken he? Ga jij dat ook nog een keer op je blog zetten?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

I believe in... Audrey Hepburn

73.       Alle films met Audrey Hepburn kijken (2/29).

In mijn to-do lijst heb ik opgenomen dat ik alle films van Audrey Hepburn wil zien. Ik denk dat de meesten wel weten wie zij was, maar voor de enkelen die haar nog niet kennen, hier een korte beschrijving.
Audrey was een Nederlands-Britse filmster in de jaren '50 en '60 die vooral romantische films maakte. Het was in de tijd van de zwart-wit films en ze was een groot icoon destijds. Vooral op beauty- en fashiongebied. Dit is ze voor velen nu nog steeds. Zo ook voor mij.
Ik vind haar echt een klassieke schoonheid die naast door haar looks ook een grote indruk achterlaat door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze is iemand die vooral rollen speelt van onafhankelijke, sterke, maar echt vrouwelijke vrouwen. Ze weet wat ze wil en ook hoe ze dat kan krijgen en vaak gebruikt ze mannen om gedaan te krijgen wat ze wil. Ze windt ze zo om haar vinger door haar ietwat naïeve, maar positieve en vrolijke voorkomen. Ze heeft ook iets mys…

Minimalisme - deel 1

De laatste jaren is er een trend gaande in de online community: minimalisme. Het wordt gezien als een lifestyle, maar veel mensen pikken er stukjes en beetjes uit, zodat ze hun leven wat simpeler kunnen maken en meer rust kunnen ervaren. Zelf ben ik super geïnteresseerd in minimalisme. Ik lees er veel blogs over en kijk tientallen video's op Youtube over het onderwerp.

Ik zou mezelf geen 'echte' minimalist noemen, maar aan de andere kant, er zijn vele vormen en gradaties. Van een alleen maar wit met zwarte inrichting, een capsule wardrobe en het tellen van al je bezittingen tot 'gewoon' minder spullen kopen en je leven simpel houden; het kan allemaal.


Omdat ik al sinds ik op mezelf woon moeite heb met het ordelijk en schoon houden van mijn huis, ben ik altijd al op zoek geweest naar manieren om dit goed onder de knie te krijgen. Ooit begon ik met Flylady, een Amerikaanse vrouw die een hele strategie heeft met schema's om je huis spic en span te krijgen en te h…

Filmrecensie Captain Fantastic

Een uur geleden zat ik nog in de bioscoop, bij theater Springhaver in Utrecht. Samen met een vriendin keek ik naar de film Captain Fantastic. Beide hebben we een Cinevillepas aangeschaft, waardoor we 'gratis' naar de film kunnen in het filmhuis.
Ja, ik weet het. Ik heb ook al de museumkaart, waarom nog zo'n pas? Nou, kijk naar buiten. Wil je nog beter weer om een filmpje te pakken? Ik weet zeker dat ik er veel gebruik van ga maken. Bovendien kunnen we én vaker samen gaan, omdat we allebei zo'n pas hebben, én ik kan vaker in mijn uppie naar de bios. Dat is echt iets wat ik iedereen kan aanraden. Daar heb ik het nog wel een andere keer over.


Maar goed, we gingen dus naar Captain Fantastic. Ik had eerst al een beschrijving gelezen over de film en het leek me een goed plot. Een vader (Viggo Mortensen) voedt zijn 6 kinderen op in de natuur, buiten de maatschappij. Natuurlijk stuiten ze op problemen, maar ik ga niet verklappen wat er verder gebeurt. Helaas was mijn beleving…