Doorgaan naar hoofdcontent

OOTD (Outfit Of The Day)

89. Twee weken lang elke dag een outfitpost met foto's van mezelf maken.

Voordat ik aan dit doel begon, vroeg ik me af of dit niet te persoonlijk was om online te gooien. Ik bedoel, er zijn natuurlijk honderden meiden in Nederland die outfitposts op het net zetten, maar die noemen zichzelf ook 'fashionblogger' en willen daarmee bekend worden. Dat is niet echt waar ik naar streef, haha!

Daarom bedacht ik me, ik ga mijn outfits posten, maar mijn hoofd niet fotograferen. Daarnaast heb ik niet elke dag een post geplaatst, maar heb ik het van een week samengenomen.
Ook ben ik geen goede fotograaf en heb ik een hele simpele camera. Ik doe het puur voor het doel, om aan jullie te laten zien wat ik zoal aantrek. 
Let vooral niet op de rekwisieten/lelijke voor- en achtergrond, want ik heb daar totaal geen moeite in gestoken. Elke ochtend heb ik gewoon een foto in de spiegel gemaakt, waarin ik hoopte dat alles er een beetje duidelijk op stond. 
Zojuist heb ik nog 3 outfits gefotografeerd die ik was vergeten, zodat jullie wel een compleet beeld hebben. En er is een bonusfoto, omdat mijn outfit van koninginnenacht er ook nog bij staat.
Ik heb voor de maand mei gekozen omdat ik denk daarin redelijk wat variatie te kunnen aanbrengen, vanwege het wisselende maar vaak toch mooie weer. De afgelopen week is het niet zo spectaculair geweest, dus veel jasjes en lange mouwen.

Anyway: ik laat jullie zelf oordelen. Hier komt 'ie!

Koninginnenacht 29 april
What I'm wearing:
Jasje: Supertrash
Topje: Ladarh (Australië)
Broek: H&M
Laarsjes: Dolcis


Dinsdag 1 mei
What I'm wearing:
Shirt: American Eagle Outfitters
Broek: Gap (Parijs)
Sjaal: Bijoux Brigitte
Laarsjes: Dolcis


Woensdag 2 mei
What I'm wearing:
Jasje: Ludmilla (Parijs)
Shirt: Forecast
Broek: New Yorker
Laarsjes: Dolcis


Donderdag 3 mei
What I'm wearing:
Jasje: Vero Moda
Jurkje: H&M
Maillot: BoA
Laarsjes: Dolcis


Vrijdag 4 mei
What I'm wearing:
Giletje: New Yorker
Shirt: Ichi
Broek: H&M
Riem: Pieces
Laarsjes: Dolcis


Vrijdag 4 mei, uitgaan
What I'm wearing:
Shirt: Mango
Broek: H&M
Riem: Pieces
Laarsjes: Dolcis
Zaterdag 5 mei
What I'm wearing:
Jasje: Promod (Parijs)
Shirt: Denim Co.
Tregging: H&M
Pumps: Shick by Dolcis


Zondag 6 mei
What I'm wearing:
Jasje: Promod (Parijs)
Shirt: Mango
Topje: Fransa
Tregging: H&M
Laarzen: Tango


Maandag 7 mei
What I'm wearing:
Jasje: Mexx
Shirt: Zara
Broek: H&M
Laarsjes: Dolcis


En wat vinden jullie ervan? Kan het ermee door? 
Vind het wel grappig om zo mijn kledingstijl te laten zien aan jullie. Al is het natuurlijk wel maar van 1 week. Ik dacht eerst dat het doel was om dit een maand lang te doen, maar toen zag ik net dat het maar 2 weken is. Als het heel goed bevalt - en jullie ook - kan ik altijd nog langer doorgaan.

Reacties

  1. Leuke outfits heb je! Ik zou ze een voor een ook zelf allemaal kunnen dragen en sommige dingen heb ik wel iets soortgelijks van in de kast hangen/liggen/gepropt haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks! Leuk om zo eens in de kledingkast van een ander te kijken he? Ga jij dat ook nog een keer op je blog zetten?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

I believe in... Audrey Hepburn

73.       Alle films met Audrey Hepburn kijken (2/29).

In mijn to-do lijst heb ik opgenomen dat ik alle films van Audrey Hepburn wil zien. Ik denk dat de meesten wel weten wie zij was, maar voor de enkelen die haar nog niet kennen, hier een korte beschrijving.
Audrey was een Nederlands-Britse filmster in de jaren '50 en '60 die vooral romantische films maakte. Het was in de tijd van de zwart-wit films en ze was een groot icoon destijds. Vooral op beauty- en fashiongebied. Dit is ze voor velen nu nog steeds. Zo ook voor mij.
Ik vind haar echt een klassieke schoonheid die naast door haar looks ook een grote indruk achterlaat door haar sprankelende persoonlijkheid. Ze is iemand die vooral rollen speelt van onafhankelijke, sterke, maar echt vrouwelijke vrouwen. Ze weet wat ze wil en ook hoe ze dat kan krijgen en vaak gebruikt ze mannen om gedaan te krijgen wat ze wil. Ze windt ze zo om haar vinger door haar ietwat naïeve, maar positieve en vrolijke voorkomen. Ze heeft ook iets mys…

All by myself: alleen leuke dingen doen

Voor de tweede dag op rij ging ik vandaag naar de bioscoop. Weer Springhaver, dit keer alleen. Wat houdt me tegen? Ik heb een vrije dag, geen afspraken gepland, een Cinevillepas, alle ingrediënten zijn aanwezig. Volgens mij is dit al zeker de derde keer dat ik alleen naar de bios ga, en dat bevalt me goed.

Ik was trouwens in het begin helemaal alleen, maar daarna kwamen er nog twee mensen in hun uppie de bios in. Zo vreemd is het tegenwoordig niet om dit soort dingen alleen te doen. Sterker nog; het lijkt wel een rage te worden. Menig vriendin heeft het erover: "Ik ben dit weekend alleen in een café koffie gaan drinken", "Voor we samen gaan eten, ga ik vast alleen in het restaurant zitten. Ja, wel met een boek hoor", "Ik heb een vakantie geboekt naar Tenerife, alleen."
Allemaal voorbeelden van dames die ook plezier willen hebben, zonder genoodzaakt te zijn gezelschap op te trommelen.

In het begin is het ongemakkelijk, maar daarna voelt het als een overwi…

Nostalgie: Ally McBeal

In mijn eerste studentenhuis woonde een meid naast mij, waar ik het goed mee kon vinden. Ik was psychologiestudente, zij zat op de Hogeschool voor de Kunsten en was al druk bezig voor meerdere opdrachtgevers. Inmiddels is ze een succesvolle kunstenares.

Anyway, tijdens de avonden dat ik alleen op mijn kamer zat, kwam ze regelmatig langs om te kletsen, of klopte ik even bij haar aan voor een praatje. Op een gegeven moment kwam ik erachter dat ze Ally McBeal keek en ik vroeg of ik ook een keer mee mocht kijken. Sindsdien werd het bijna een soort ritueel: Ally McBeal kijken met een grote beker thee.


Ik was er heel blij mee! Het was super gezellig en ik had een nieuwe coole serie ontdekt.
Tenminste, nieuw is hij niet. De serie draaide van 1997-2002 (ik keek hem toen in 2006) en als ik de afleveringen nu terug kijk, zie je gewoon hoe verouderd de mode is en hoe slecht de beeldkwaliteit. Zo anders dan de series van nu! Maar dat vind ik eigenlijk juist leuk.

Voor de mensen die niet uit de j…